10 april 2017

A world to be born under your footsteps

Lang leve de secret scraplift op het Creatijdforum, anders maakte ik bijna niets meer.... :)
De titel had ik al vóórdat ik aan de beurt was en is afkomstig van de fototentoonstelling the family of man in Luxemburg. Prachtige foto hoort er bij van twee kindjes in het bos. Zo'n foto van Jacky en Avalon had ik al eens gescrapt dus ik zocht wat anders.Ik moest wel flink zoeken voordat ik deze foto boven water had. Er was alleen nog een negatief van (weet je nog wat dat is???) en ik had mijn negatiefscanner voor het laatst op de vorige PC gebruikt. Moest het programma opnieuw installeren, bleek te verouderd, nieuwe versie gevonden op internet, oude pakket de-installeren, nieuwe installeren en toen had ik eindelijk de foto pffffff.

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Wat leuk om weer eens iets te zien van jou!!!! Heerlijk volgens mij om weer eens lekker met je hobby bezig te zijn. Prachtige lay-out heb je gemaakt en wat een leuke foto. Wat een werk om die tevoorschijn te toveren maar hé dat is wel de echte scrappers mentaliteit. Die ben je nog niet verleerd. ;)
Mooi papier ook. Op naar de volgende opdracht maar.

Tjarda zei

Wat een leuke foto, weer heel mooi gedaan Jolanda.

Julie Tucker-Wolek zei

Love love love this! LOVING the colors and that photo!!!!!!!!!!!!