30 mei 2017

ATC Idool Pippi

Idool was het onderwerp van de ATC challenge door Kitty. Nou die heb ik wel hoor, maar of de dames nou blij worden van een kaartje over Herman Brood.... Daarom heb ik mijn jeugdidool  Pippi gekozen.  Het leukst vind ik haar eigenzinnige kijk op de wereld, buiten de lijntjes kleuren en toch een logica van heb ik jou daar.Levenslessen van Pippi:

En zoals gebruikelijk, ook het achterkantje "in stijl"

Dit is alweer mijn 65e setje ATC kaartjes.


Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Wat ontzettend leuk Jo!!! Wie wilde trouwens nou niet als klein meisje Pippi zijn!?? Ik was ook helemaal gek van Pippi, de kinderen ook natuurlijk maar in mijn tijd, ik ben nog net iets ouder dan jij, was Pippi toch nog heel vooruitstrevend hoor!! Een heel slecht voorbeeld! hihi. Maar we keken het wel. Ik moet bij haar en bij Herman trouwens altijd wel aan jou denken. Leuke ATC heb je weer gemaakt.

Groetjes weer.

Julie Tucker-Wolek zei

Loveeeeeee this! LOVING how you added the yarn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!