31 oktober 2016

Me @ 50

Wat een uitdaging was de laatste SSL start layout voor mij. Ik moest er wel even op puzzelen hoor, want met het origineel had ik helemaal niets....maar dat was nou ook precies het leuke er aan!
 Op het eerste gezicht lijkt het een totaal andere layout maar ik heb bijna alle elementen uit het voorbeeld gebruikt: de hexagons, de stroken achter de foto, een ovaal embellishment met tekst linksonder de foto, linksboven de foto het "champ" vormpje en het rondje van "goal" is de @ in de titel. Alles zit ook op het origineel maar dan op een andere plaats. Ook heb ik de foto gedraaid en de elementen dichter tegen de foto geplakt. Maar wie goed kijkt, ziet het origineel er nog in terug!
Kijk maar:

En voor de 100 kon ik ook een paar dingen afstrepen namelijk 
57 pareltjes
76 strepen en stippen
77 strookjes als achtergrond
Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een prachtige lay out en wat een creatieve oplossingen. Super gedaan!!

Julie Tucker-Wolek zei

Love love love love this! LOVING the colors and how you framed your photo!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kitty zei

Wat een geweldige layout heb je ervan gemaakt Jo! Zulk mooi papier en wat een hoop knip-/snijwerk!