23 oktober 2016

Haunted House pop-up kaart

Met alle soorten stanzen, snijmachines die tegenwoordig te koop zijn, vergeet je wel eens dat het ouderwetse handmatige werk óók leuk is om te doen!  Het huisje is een tekening die ik op internet vond; met behulp van PC en printer de juiste maat bepaald en daarna met de hand gesneden, geknipt en raampjes geplakt!

Natuurlijk heb ik voor de rest van de kaart kwistig gebruik gemaakt van stansjes en ponsjes en kleifiguurtjes. Niks mis mee :)

 Het huisje en de raampjes heb ik met de hand gesneden. Achter de deur vind je een doodshoofdje dat ik met klei heb gemaakt, net als het grafsteentje links van het huis.

Van het satijnband van de So Low heb ik een slinger gemaakt, die tegelijk de kaart rechtop houdt.En dit is de voorkant van het kaartje.


Voor de 100 kan ik  afstrepen:

33 huisje/tent
68 slingers
90 vliegen
100 zon/maan/sterren (en/of)


Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is sooooooooooo fun! LOVING the eyes on the house!!!!!!!!!!!!!

Kitty zei

Geweldig Jo, wat heb je er weer een werk van gemaakt!

scrapsylz zei

Ik ben geen fan van Halloween, maar je kaart is wel ontzettend leuk geworden (voor zover je van leuk kunt spreken, als het een griezelig thema heeft). Er is niets mis met ouderwets handwerk, vaak nog veel leuker om te doen dan alleen maar wat stansjes met de machine uitsnijden, hier heb je meer voldoening van. Goed idee om die slinger te gebruiken zodat de kaart overeind blijft!

Marjolijn van Elsberg zei

(H)eerlijk, handwerk. Geweldig en mijn favoriete thema. Echt een superleuk kaartje Jo. Veel plezier alvast met halloween.

Marjolijn van Elsberg zei

(H)eerlijk, handwerk. Geweldig en mijn favoriete thema. Echt een superleuk kaartje Jo. Veel plezier alvast met halloween.