7 oktober 2016

Een heleboel kerstkaarten

Gisteren een dagjes bij Sandra geweest en dat was heel gezellig maar ik ben ook nog productief geweest!De ge-embosste boom kreeg ik eens van Bianca en Sandra heeft deze gave tekststempel. Ik heb er een paar gestempeld en eenmaal thuis bedenk ik dan dat een blauwe ook wel leuk geweest was....Ook een achtergrondstempel van Sandra. Over het boompje plak ik nog een nieuwe, ik vind het niet mooi zo.

Ook heb ik de WCMD uitdaging van Sylvia op het Creatijd forum aangenomen, om uit 1 vel dubbelzijdig papier zoveel mogelijk kaartjes te halen. Je moest het papier op een bepaalde manier snijden,En voor de 100 streep ik ook weer het een en ander af!
1 100%
6 bling
8 boom
71 sneeuwkristal 
72 splitpen

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhh these are just gorgeous!!!!!!!!!!!!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Jij bent lekker bezig, wat een kaartjes heb je gemaakt. ik kan me nog herinneren...... Leuk idee trouwens dat 12x12 vel in stukken!

Anita zei

Leuke kaarten Jo.
Waar je er 6 van gemaakt hebt vind ik onwijs mooi papier.
Is dat een oude lijn of ben je aan het shoppen geweest ;-)
Je Halloween doosje is ook gaaf....kijk maar uit,zo staat je hele huis vol,net als bij Marjolijn!

Groetjes Anita