10 oktober 2016

Fred Skelet / Halloween coffin

Het hele zomerkamp hebben we gezocht naar Fred Skelet. Eindelijk heb ik hem gevonden, en meteen maar in een "kistje" gestopt...

Het patroontje voor het doosje vond ik op het Creatijdforum, Annerieke heeft het uitgewerkt voor WCMD.
 De grafstenen en hekjes stanste ik vorig jaar bij Marjolijn, die mij heeft geïnfecteerd met het Halloweenvirus! Ik had niet genoeg hekjes dus heb het gescand, met een mesje uitgesneden en dit dient nu als malletje. Ouderwets handwerk haha.
 Het skelet vond ik vandaag bij de So Low.
 De satijnen figuurtjes kocht ik jaren geleden bij Xenos en de spin, ja... die zat al in het web.
 Doodshoofd en botjes komen van een snoer dat ik een keer bij de piraten-feestartikelen tegenkwam en ik heb er wiebeloogjes op geplakt.
Wat een leuk project was dit om te maken!

Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Ahhhh, Jo wat enorm leuk!!! Hier is het virus een beetje over maar wat leuk dat jij er nu mee besmet bent! Enne dat schedeltje en botje kocht je bij de So low hier, ook vorig jaar, is dat nu alweer een jaar geleden??? jeetje wat vliegt de tijd. Hou Fred maar goed in dat doosje want je weet maar nooit zo in oktober! En mocht je nog stansjes nodig hebben voor een Halloween dan geef maar een gil hoor, dan stuur ik ze je op!

Kitty zei

Geweldig wat een leuk doosje is dit geworden!

Julie Tucker-Wolek zei

Wowwwwwwwwwwwww! This is just AWESOME! I loveeeeeeeeeeee it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blauw Hertje van Stempidoe... zei

GEWELDIG MOOI GEMAAKT, JO ben ervan onder de indruk zo mooi