April 27, 2013

Think Pink!

Na bijna een jaar heb ik weer ATC's gemaakt. Ik vond het thema "Think Pink" zo leuk, dat ik ineens weer zin kreeg om met een swap op het SA forum mee te doen.

De roze achtergrondkaartjes kreeg ik van Linn. De inkten die ik heb gebruikt zijndistress inkt in de kleuren worn lipstick en victorian velvet en colorbox catseye old rose. De lippen zijn gemaakt met stempels en sommige heb ik aangezet met roze stickles van de Action. Het puffy randje is gemaakt met fluor-roze liquid applique, dat een 3D effect krijgt als je het met de heattool verhit. Het oog is een afbeelding van internet en heb ik van valse wimpers voorzien die gemaakt zijn uit een bolletje gemeleerd breigaren. Tot slot rond het oog stipjes gezet met perlen pen magic transparant roze.
Verder heb ik niks meegemaakt...

10 comments:

Wilma Voermans said...

Wow Jolanda, wat zijn deze LEUK geworden!! Bijna spijt dat ik niet meegedaan heb deze keer!

Julie Tucker-Wolek said...

Gorgeous!!! LOVE them!!!

Je@net said...

Wat zijn ze gaaf geworden, Jo. Super!

Marjolijn van Elsberg said...

Haha, volgens mij is roze meer jouw kleur dan oranje, hihi. In ieder geval superleuke ATC's!!!
toch wel leuk o weer eens een keer te doen hè.

Alida said...

superleuk idee Jolanda, en ik heb er 1 mogen ontvangen, dank je wel.

elske said...

Je atc's zijn echt geweldig, zo leuk verzonnen die wimpers... super!!!!

Henriëtte said...

Heel erg mooi geworden, leuk idee met die wimpers!!

Anneke Wijers said...

wauw, geweldig zeg!
Dat idee van die wimpers vind ik helemaal uit de kunst!!!

Anja said...

Dit is heel mooi gemaakt, super die wimpers!!

Kitty said...

Superleuke atc-tjes. Wat een vondst om die wimpers van breigaren te maken, geweldig!