7 mei 2013

Say YES!! to the dress

Ook ik heb 30 april voor de buis gezeten. Of je nu voor of tegen het koningshuis bent, het is een onderdeel van de geschiedenis van ons land wat je zelf hebt meegemaakt.
Voor mij was het hoogtepunt de blauwe kroningsjurk van Maxima. Die vind ik zo geweldig en wilde ik dus scrappen! Spontaan schoot deze titel mij te binnen, alhoewel het bijbehorend TV programma op TLC niets koninklijks heeft hihi. In het kader van de geschiedenis heb ik toch maar gekozen voor een foto waar het echtpaar samen op staat ;)
 
Wat ik ontzettend jammer vindt, is dat mijn printer de kleuren niet (meer) mooi print. De jurk is in werkelijkheid veel donkerder. Als de cartridges leeg zijn koop ik weer originele inkt.


Het papier is van Basic Grey, uit de Cupcake lijn. Ik heb er een kader omheen gestempeld waarin kroontjes zijn verwerkt. Het strass-kroontje nam ik ooit eens over van iemand en de bloemetjes zijn allerlei.
 

Het idee van de foto heb ik van een Duitse nieuwssite. Helaas weet ik niet meer welke, anders kon ik dat netjes vermelden hier. De foto van het paar is een andere en heb ik wat vergroot en los er overheen geplakt.  Verder heb ik niks meegemaakt...

13 opmerkingen:

Anja zei

De jurk was idd prachtig, ik was zo trots!! Je hebt er een supermooie Lo vanvgemaakt!!

Marjolijn van Elsberg zei

Prachtige lo Jo en de kleurencombi dat oranje met het blauw!!! De jurk was fantastisch maar jouw lo ook! Leuk ook dat kroontje bovenin.

Julie Tucker-Wolek zei

So beautiful! LOVING the colors and all the flowers!!!!

Anita zei

Wat leuk dat je hier een LO van hebt gemaakt!
De jurk was inderdaad prachtig.
Je hebt er weer wat moois van gemaakt.
bedankt voor het showen!

Groetjes Anita

Unknown zei

wat een mooie Lo is het geworden.
en ondanks dat het geen trouwjurk is vind ik de titel ook heel passend
en wat zag ze er mooi uit he

scrapsylz zei

de titel is perfect!! Mooie meid, die nieuwe koningin van ons en die jurk, *zucht* geweldig! Dat verdient dan ook een prachtige layout!

Alida zei

wat ontzettend mooi gemaakt JO en ik ben het met je eens dit is geschiedenis en dat moet je gezien hebben. Ik post deze week nog een let it loose les waar ik ook de kroningsjurk voor gebruikt heb, wel iets wat indruk heeft gemaakt.

Petra zei

Supergaaf gedaan! Die jurk was zóó mooi! Waar heb je de foto vandaan trouwens? Ik kan nergens een mooie hoge resolutie foto van het paar met deze jurk vinden :-(

Brendaxx zei

Ja die jurk was idd echt prachtig!! Maar jouw LO ook!! Echt heel erg mooi gemaakt Jo! Groetjes,Brenda

Tamara zei

super geworden Jo!! xx Tamara

Romy zei

Die jurk was inderdaad geweldig! Die zou ik maar wat graag in mijn kast hebben hangen. Je lay-out is ook prachtige trouwens! Mooie kleurencombi ook - het straalt echt iets koninklijks uit.

Wilma Voermans zei

Als republikein heb ik niet veel met het middeleeuws koningshuis gebeuren, maar..............je hebt de jurk wel mooi gescrapt!

Kitty zei

Het is een prachtjurk en een prachtige layout! Net wat je zegt: het is een stukje geschiedenis. En toch ook wel een beetje een sprookje he....