22 april 2009

Scrapmarathon met 10 projecten

Op het Scrapfever forum deed ik mee met een online forumweekend. Twee forumzussen, Wilma en Annemarie hadden 10 projecten voorbereid die we gedurende dit weekeind konden maken. met dochterlief op scoutingkamp manlief op zijn werk, had ik de tijd aan mijzelf en heb me heerlijk uitgeleefd met deze scrapmarathon!

Project 1: een layout n.a.v.
een sketch van Donna Downey: Project 2: een fotolijstje van karton, transparante sheet en designpapier. deze kan ik pas later plaatsen omdat het een cadeautje is. En de ontvanger bekijkt deze blog ook wel eens dus....

project 3: een notitiemapje voor in mijn tas, waar ik alle creatieve opwellingen kan opschrijven en bewaren. In het middelste deel zitten enkele envelopjes, aan de rechterkant een bestaand blokje dat een beetje gepimpt is.

Dit is nog niet alles wat ik heb gemaakt, deel 2 volgt in het volgende berichtje!
Verder heb ik niks meegemaakt (want daar had ik geen tijd voor :)

3 opmerkingen:

Unknown zei

Wow, dat notitiemapje vind ik mooi! Ik hou erg van die frutsel dingetjes!

groetjes!

Ellen zei

Vind het erg leuke projecten!!
Vooral het inspiratiemapje is heel mooi!!

Brenda zei

Je projectjes zien er toppie uit wat zo een scrap weekend niet allemaal kan doen.

Groetjes,

Brenda