April 10, 2009

Keepsakes of Aimee
Als kraamcadeautje voor mijn collega heb ik een theedoos van Xenos gealtered.
Eerst bewerkt met Gesso, vervolgens zowel de binnenkant als de buitenkant met zilververf bespoten. Toen dat droog was her en der een veeg wit en een likje zilver toegevoegd. En tot slot versierd met letters, bloemetjes, knoopje, muziekpapier, tule met zilverdraad en vintage plaatje van Crafty secrets. Helaas brak het glas uit de deksel, dus hier heb ik een alternatief voor gemaakt met transparante sheets, basic grey papier en een randje kant.

In de box kan ze straks allemaal herinneringen aan de babytijd van Aimee bewaren zoals een haarlokje, sokjes, rammelaar, eerste tandjes etc. Aan de binnenkant van het deksel kan ze eventueel nog het geboortekaartje plakken.

Verder heb ik niks meegemaakt...

12 comments:

ScrapEnjoy said...

Wow wat een leuk kadootje echt super en de intensie daarachter is helemaal te gek, ze zal er wel heel blij mee zijn.

lieve groet Lilian

Jacky said...

heey mam,,
je eerste berichtje voor de doos die je hebt gemaakt!
ik vind hem heeeeeeeeeeeeeeellll leuk en zo lief!!
en ja,, ik zal je site bij me favoriten zetten:P :D

xxxjes jackytje

Anonymous said...

oh jo wat issie mooi!!!! ik wil er ook 1!!! echt helemaal leuk!
groetjes raffa

Ellen said...

Hij is echt super Jo!! Vind de kleuren ook heel erg mooi!

Judith said...

Hij is echt supermooi... zal vast wel in een goede smaak vallen...

Eefje Bouweriks said...

Wat is ie super mooi geworden, leuk kadootje, zullen ze wel blij mee zijn.

lianne said...

je hebt hem erg mooi gemaakt. Daar zal ze vast blij mee zijn

Unknown said...

Prachtig, Jolanda!!!
Be blessed!

wendela said...

prachtig!!!

Mazina said...

Erg mooi!

groeten
Mazina

sam said...

schitterend doosje, fijne paasdagen! groetjes sam

Inge said...

Deze had ik nog helemaal niet gezien, hij is echt helemaal super zeg!!
De kleurcombi vind ik helemaal geweldig!!