13 april 2009

Keepsakes of Aimee vervolg

Omdat ik toch nog de tijd heb gevonden om ook de binnenkant af te maken, hier een vervolg op het vorige bericht. Ik hoop dat jullie dit ook mooi zullen vinden! Ik heb zelf bijna moeite om het doosje weg te geven hoor haha!

Op de bodem van elk vakje heb ik een goede wens of leidraad voor het leven gestempeld. Daar bovenop allemaal cadeautasjes en tags met ideetjes voor spulletjes om te bewarenEn natuurlijk een klein doosje waarin het melkgebitje bewaard kan worden

Verder heb ik niks meegemaakt....

11 opmerkingen:

Reginne zei

Wauw Jolan, dat ziet er echt Super mooi uit! Heel veel plezier met geven!!!

Liefs Reg

Anoniem zei

Wat een ontzettend mooi geschenk is dat geworden zeg. Ik zou daar echt helemaal vrolijk van zijn geworden.

groetjes Marjolijn.

Anoniem zei

wow jo!! nu is hij helemaal geweldig!! super leuk die tags en de stempels ....als ik nou aan kindje nummer 4 begin??? maak je er dan voor mij ook een?? mijn man roept op de achtergrond ja jo, zeg nou ja ....die wil zo graag nog een kindje haha

ScrapEnjoy zei

Jolanda, wat heb je er weer iets moois van gemaakt meis, heel speciaal, je zal toch maar zo'n kado krijgen.......

lieve groet Lilian

Mazina zei

Errug leuk en zeer origineel!!

groeten
Mazina

Ellen zei

Wauw, echt super Jo!!
Kan me voorstellen dat je dit eigenlijk bijna niet weg wil geven!! Je zou het maar krijgen, dan mag je wel in je handen knijpen...;)
Echt one-of-a-kind...

lianne zei

oh wat prachtig!!! Zo iets zou ik ook wel willen hebben. Prachtig!

Anoniem zei

Nou dat ziet er super uit. Daar zullen ze vast blij mee zijn.

Groetjes,

Brenda(scrapgirl)

Ellen zei

wat een prachtcadeau , leuk die spreuken erbij ook . ik zou er ook moeite mee hebben om er afstand van te doen.

een Moo is een kaartje van 2.8x 7 cm. Vroeger wel gebruikt als busineskaartjes of labels aan kleding

bea zei

Heel erg mooi met de stempels en de kleine zakjes en dat doosje is ook al zo schattig !
Nu ga je vast ééntje voor jezelf maken ???

Ellen zei

Hey Jo!!
Ik heb iets leuks voor je op mijn blog staan, kijk maar eens...;)
Groetjes Ellen