29 januari 2009

Ik ben "ge-foto-tagged"

...door Ellen, kijk maar eens op haar blog voor haar 6e van de 6e foto...
De bedoeling is dat je de 6e foto uit je 6e map opzoekt en hier plaatst. Daarna mag je 6 anderen uitdagen om hetzelfde te doen. Erg leuk!In de map 2007 vond ik mijn 6e van 6e foto; een testje maar want we hadden juist een nieuwe camera en waren er een beetje mee aan het spelen. Lief paardje toch? Ik geloof dat de foto in de buurt van Zeist is gemaakt, want daar hebben we de camera gekocht. Leuk om de oude foto's weer eens te bekijken :)

Nu mag ik mag deze tag doorgeven aan 6 anderen en hoop dat julie het net zo leuk vinden als ik om weer eens door je oude foto's te bladeren en mee te doen! Wendela , Bea , Marjolijn , Inge , Chantal , Sanderijn

Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Ellen zei

wat een schattig beest Jo en een leuke tag he er worden zoveel verschillende onderwerpen geshowed.

Anoniem zei

Hahah ik zal ff gaan tellen in de mappen !
Lief paardje , ben benieuwd wat ik tegen ga komen !

Anoniem zei

Ik kom niet veel spectaculairs tegen in mijn 6e mapje,zeker niet de moeite waard om te laten zien. Ben bang dat ik moet gaan smokkelen. Ik zal eens gaan snuffelen.
Marjolijn.

ScrapEnjoy zei

Wel een erg leuk idee Jolanda, het weekend ga ik er eens aan werken, dikwijls leuk om weer eens naar oudere foto's te kijken he, trouwens een schattig paardje.

lieve groet Lilian