5 februari 2009

Eindelijk weer gescrapt in plaats van gebept....

Gisteren zijn er zowaar 3 werkstukken uit mijn handen gekomen, want het bloggen kost toch iets meer tijd dan ik dacht hihi. De eerste layout is voor de jan/feb wedstrijd op Scrapfever , waarbij de opdracht luidt om een layout van het designteam te liften. Ik heb gekozen voor een layout van Sandra, die ik al lang van plan was om te maken. Een mooie momentopname van de favo's van Jacky op dit moment.

De twee andere zijn op miniformaat, 17x17 cm. en zijn voor de ABC challenge op hetzelfde forum. De P voor mijn Partner Ed, en de U van Utrecht, waar ik ben geboren. Lang leve google images, zo vond ik een foto van (ongeveer) het huis waar ik de eerste twee jaar van mijn leven heb gewoond :)

En verder heb ik niks meegemaakt...

12 opmerkingen:

Mazina zei

Mooie dingen heb je weer gemaakt, Jo!

groeten
Mazina

linnes zei

Leuke LO'tjes! Je hebt best nog veel gedaan zeg.

Ellen zei

Ze zijn allemaal erg leuk Jo!

Eefje Bouweriks zei

Hoihoi

Ik vind ze allemaal weer leuk geworden, speciaal de eerste

Anoniem zei

Ik heb je lootjes al in het album zien staan en ik vind ze geweldig. Het is wel erg leuk dat je een foto hebt van je geboorte huis. En die van je mannnetje is ook super!!

Groetjes,
Annemarie

ScrapEnjoy zei

Jolanda, wat heb je weer mooie lootjes gemaakt, ik had ook al zitten loeren, Leuk die van Jacky, schattig he al die vragen en antwoorden.
Goed dat je geGoogle had, erg leuk allemaal.

lieve groet Lilian

Anoniem zei

Prachtige lootjes !
goed idee van je geboorte huis en het vragenlijstje is ook een gaaf idee !
Mooi ook die vleugels en die pijl.

Anoniem zei

Prachtige lootjes Jo, ik loop nog wat achter.

groetjes Marjolijn.

sam zei

wat heb je een mooie Lo'tjes gemaakt! die bovenste vind ik heel gaaf! groetjes sam fijn weekend!

Anoniem zei

Heel mooi! En wat een leuk idee om je dochter op deze manier te scrappen, dat zal ze later leuk vinden om terug te lezen.

Inge zei

Wat een ontzettend leuke lootjes!
Vooral die 1e vind ik erg mooi!

Ellen zei

Jo wat een prachtige layout van Jackie er is zoveel op te zien . Die van je andere helft is ook grappig zoals je de foto in hetzelfde papierhebt gestoken. leuk effect en dan zag ik de andere layout en gelijk dacht ik he dat lijkt de Buys Ballot wel en ja hoor.
wat leuk, daar heb ik ook een paar jaar gewoond mijn grootouders (en later mijn ouders) hadden er een huis