January 18, 2009

Do not Disturb {please}

Het -niet-storen-gezicht- dat ik op deze foto opzet, heb ik nu nog steeds :) Het komt sommige mensen in mijn naaste omgeving namelijk heel bekend voor.... 2 Jaar en 1 maand oud ben ik op deze foto's en mocht logeren bij Oma. Ben je lekker aan het spelen, moeten ze weer zonodig een foto maken :(

Het papier dat ik heb gebruikt is van Basic Grey en een onbekend maar prachtige soort die ik bij de Sinterklaasrak op het scrapfever-forum kreeg. Verder wat restjes Websters Pages, Rusty Pickle en muziekpapier. Diverse bloemetjes van prima en de mooie metalen ik van Marjolijn kreeg. Naast de letters heb ik verder nog kantjes, brads, Scrapfever-roosjes en een swirl van Prima gebruikt.

Verder heb ik niks meegemaakt...

8 comments:

Mazina said...

Leuke foto, geweldige layout!

groeten
Mazina

Anonymous said...

Deze LO is weer helemaal super !
Geweldig leuk dat je ook nog foto`s hebt toen je klein was met het "dont disturb" gezicht ! hahah

Anonymous said...

Toch wel geweldig dat je oma die foto toen gemaakt heeft, kun jij nu deze SUPERlay out mee maken. Ik zou willen dat ik dit soort foto's had.

Super gedaan Jo.

ScrapEnjoy said...

Super Jolanda, altijd leuk om oude foto's te gebruiken, het is echt een schattig lootje.

lieve groet Lilian

sam said...

mooie lo!! en super leuke foto's! groetjes sam

Ellen said...

schitterend (en een vos verliest nooit zijn streken)

prachtige layout leuk hoe al die verschillende papiertjes bij elkaar staan.
Er staat iets op mijn blog voor je

Anonymous said...

wow, wat gaaf!

Inge said...

Wat een superleuke lo!
En die foto's zijn echt leuk!