1 juli 2024

Sidekick Saturday Prompt 12 Travel

Met deze liep ik wat achter. Had te veel ideeën en daardoor kwam er niks uit. Tot ik tegen de postzegel-stempel-uitwerking aanliep die ik in februari heb gemaakt en een map met oude ATC's doorbladerde: daar had ik een keer paspoort ATC's gemaakt. Eigenlijk had ik nog graag de nieuwe travel stempels van ECD gebruikt maar die heb ik nog niet binnen. Misschien dat ik later het paspoort nog verder opleuk.
Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Ohh moet ik die dan ergens nog hebben? Jouw paspoort ATC. Leuke uitwerking weer Jo! Soms te veel en soms te weinig inspiratie, ik herken het. Ik heb momenteel even gewoon helemaal geen zin, dat vind ik nog erger. Komt ook wel weer goed.

Kitty zei

Het ziet er weer geweldig uit Jo!