23 juni 2024

Sidekick Saturday prompt 13 - Pijlen

Ik loop er nog 1-tje achter maar prompt 13, Arrows heb ik alvast gemaakt. In mijn supersonische excelsheet heb ik de zoektermen pijlen, arrows en chevron ingetypt en daar kwam van alles tevoorschijn. Veel meer dan ik dacht dat ik had! Ik vond dat dit model echt zo aan het checken was: zit mijn make-up goed? zit mijn haar goed? Oké dan kan ik de catwalk op! Voor hetzelfde geld is ze gewoon even haar socials aan het checken maar goed. Je kan er van alles bij verzinnen. Strike a Pose! 

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Heel gaaf gedaan Jolanda, ik geef het maar op de zaterdag challenge, heb er nog maar 1 gemaakt. Het komt er allemaal niet van maar goed, ik vermaak me prima met wat ik wel doe en daar gaat het om toch? Weer een erg leuke pagina in je sidekick planner. Titel goed gekozen hoor.