16 juni 2024

80 jaar en 65 jaar!

Dat vraagt om bijzondere kaartjes die passen bij de ontvanger. 

Mijn oom die waanzinnig gave kunst maakt  kreeg natuurlijk een artistieke kaart. Met het papier Atelier des Artes van Stampéria. Wel een totaal andere stijl dan hij zelf maakt hoor (kijk hier maar eens)!  In de kaart is een cadeaubon verstopt van de winkel waar hij zijn materialen graag koopt. En ach de envelop kon ook wel wat aankleding gebruiken. 


Omdat het papier en de diecuts al zo rijk gedecoreerd zijn, had dit verder niet veel nodig. De cadeaubon maakte ik kleiner met de PC, de pocket gewoon rechttoe rechtaan zelf gesneden en gevouwen. Je hebt ook weer niet overal een stans voor nodig.  Afwerken met een randje inkt. 


Een goede vriend werd 65. Hij was hovenier, fokt duiven en heeft een moestuin. Nou, ook daar weten we een passend kaartje voor te maken. 
Materialen "80"
distress inkt

Materialen "65"
Elizabeth Craft Design Sidekick Essentials 08 – Scrapfever
Het stanssetje "hartelijk gefeliciteerd", kurk en overig tuingereedschap komen uit mijn eigen "stash"

 Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een prachtige kaarten Jolanda, De kunstkaart is op zich al kunst te noemen en ook de tuinierskaart met zoveel leuke details. Super!

Tjarda zei

Geweldig Jolanda wat heb je de kaart en envelop mooi ontworpen en heel mooi gemaakt. Dankjewel namens je oom en je tante ♥️��

Tjarda zei

Geweldig Jolanda wat heb je de kaart en envelop mooi ontworpen en heel mooi gemaakt. Dankjewel namens je oom en je tante ♥️��