4 augustus 2023

Manus eerste jaar juli

Bijna een jaar woont Manus nu bij ons. Dit is de 11e maand in zijn "dagboek".  Ik moet wat platter werken want de sidekickplanner puilt al behoorlijk uit en augustus komt er nog bij en een afsluitende pagina. Daarom heb ik deze pagina heel basic gehouden.

De voorkant van het album heb ik opgeleukt met een een rijstpapieren katje. Jammer genoeg staan er geen zwart-witte katten op het vel, maar dit is ook leuk!

Kijk, zo dit wordt ie al. Nog één spread en een afsluitende pagina te gaan.

Deze collages maakte ik via Internet. De filmpstrip stansjes die ik heb zijn los of ik vond ze te klein. Eenmaal geprint en uitgesneden heb ik de randjes geschuurd en de hoekjes geponst zodat het een tag wordt. 

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Zo leuk dat album van Manus! En noem dat maar basic! Echt een geweldige pagina weer en ook zo'n leuk onderwerp om foto's van te maken en een album mee te vullen. Heerlijk! Ik hoop dat je ermee door gaat na dat 1e jaar!