13 augustus 2023

ECD maandplanner 2023 - juni en juli

Yeaaahhh, ik ben "bij"! De maanden juni en juli zijn af en ik heb gelijk weer wat oud papier weggewerkt.

JUNI
Voor deze pagina heb ik de Pocketpagina stans weer eens van stal gehaald. Die blijft echt leuk! Stukje acetate achter het raampje geplakt zodat ik voorop wat tickets en een "shoppende dame" (we waren ten slotte in Antwerpen) kon plakken. Gelijk ook wat dingetjes uit de nieuwste set van Esther Glas gebruikt.  

Materialen:
Elizabeth Craft Designs Planner Pocket 22 / 1740
Papier: Basic Grey Out of printJULI 
Dit papier is al heel oud maar blijft een van mijn favoriete kleurencombinties. Ik vond de beide quotes ook zo gaaf en heel passend. 


Hoe gaaf is dit, eten met zo'n mooi uitzicht op je eigen huis!! 
Elizabeth Craft Desegn Diagonal stitched fishtails
Papier: Kaisercraft chapter one collection


Verder heb ik niks meegemaakt...

Geen opmerkingen: