3 augustus 2023

ECD Maandplanner 2023 maart en april

Fantastisch weer om lekker te freubelen! Ben weer verder gegaan in mijn maandplanner. Heerlijk door mijn doos met restpapier gesnuffeld, dan komt dat ook weer eens van pas. 

MAART 2023

Wat is die huisjes stans toch leuk, ik heb m op beide pagina's gebruikt. Had net niet genoeg papier dus aan de rechterkant was het een beetje passen en meten. Dat is ook weer het leuke van restjes. Soms moet je iets een beetje creatief oplossen. 


 Het handje heb ik met een brad vastgemaakt aan de pagina, zodat daarmee het deurtje gesloten kan worden. 
En achter het deurtje zit natuurlijk de kalender verstopt.

Materialen:APRIL 2023

Voor april gebruilkte ik maar liefst drie merken designpapier. Ik denk van Maja design en K&Company. En ook van AB studio, dat is nog verkrijgbaar.


Deze pocket van ECD hoort eigenlijk onderaan de pagina, maar ik vond het mooier om hem wat hoger te plaatsen. Het teveel aan gaatjes weggewerkt achter de vleugel van de vlinder.


De filefolder in de pocket verbergt de journalling.  


Materialen
Elizabeth Craft Design Planner Months – Scrapfever


Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Mmmm ik dacht dat ik hier ook een reactie had achter gelaten maar ik zie hem niet. heel gaat je maandoverzichten, en een stuk minder werk ook! Ik denk dat ik dat eens ga onthouden voor volgend jaar. Ik hoop het dit jaar vol te houden om een weekoverzicht te maken hihi.