9 januari 2022

Enveloptas-album mijn roots

Deze week heb ik dit enveloptas-albumpje gemaakt. Voor het papier heb ik twee merken gecombineerd die qua kleuren prachtig bij elkaar passen. 

Binnenin zitten vakjes en kaartjes met foto's van mijn "roots". Via de wegwijzers weet je wat er ongeveer in de vakjes zit. Met nog wat restjes die ik over had, heb ik extra kaartjes gemaakt in afwijkende maten.  

Op de kaarten staan o.a. de trouwfoto's van mijn beide opa's en oma's en mijn ouders,  en foto's van mijn eerste kinderjaren. Ik heb ze afgedrukt in Sepia zodat ze mooi bij het prachtige papier matchen. De teksten heb ik geprint in donderbruin met een gratis lettertype dat ik op Dafont.com vond.  


Materialen enveloptasboekje

Chipboard (eventueel te bestellen bij Chantal) DIY Albums – Scrapfever

Album cover #45 en Hazy Street designpapier Craft O’Clock Craft O’Clock – Scrapfever

Jenines Mindfull Art New Awakening design papier Jenine’s Mindful Art – Scrapfever

Cardstock diverse bruintinten (chocola, mocca …) Cardstock 30,5 x 30,5cm Linnen – Scrapfever

Boeksluiting Scrapfever Slotje Rechthoek Groot Brons – per stuk – Scrapfever

Snijmal filmstrip nr. 1 Zoekresultaten voor “filmstrip” – Scrapfever

Snijmal wegwijzer (bijv. Scrapfever Snijmal – Wegwijzer – Per stuk – Scrapfever

www.Dafont.com gratis lettertype “white on black”


Verder heb ik niks meegemaakt...

Geen opmerkingen: