5 december 2021

Book of Wisdom vervolg

Eerder dit jaar maakte ik het big project "Book of Wisdom". Het had toen nog geen bestemming. Nu kun je rond Nijmegen een eigentijdse pelgrimsroute van 136 kilometer lopen: de "walk of wisdom", het pad van je Eigen Wijsheid. Na een jaar uitstel, heeft manlief begin juni de route gelopen.

Het logo is een soort engel, die draag je op je rugtas mee. Aan een leren veter verzamel je vogelringetjes, elke gemeente waar je doorheen loopt heeft haar eigen ringetje.  

In het albumdoosje links zitten foto's die manlief heeft uitgekozen voor het album. In het vakje rechts, onder het vitrinekastje, zitten kaartjes met foto's van de eerste 1,5 dag. Dochter en ik waren mee gekomen om gezellig uitgeleide te doen.


Dit zijn foto's van allerlei vormen van het logo van de W.O.W., je komt het overal langs de route tegen en sommige locaties hebben hun eigen versie gemaakt. 

Wanneer je het album omdraait, vind je wat mooie natuurfoto's van "onderweg". 


In het bakje onder de vitrinekast zitten losse kaartjes met fotootjes van de eerste 1,5 dag. Dochter en ik waren mee gekomen om uitgeleide te doen. Op dag 1 zijn vader en dochter samen gaan wandelen en heeft moeders een OV fiets gehuurd. Ik zocht ze dan op voor de koffiestops en lunchpauze en vanaf de Elyzeese velden heb ik het laatste stuk ook mee gewandeld.  


De tweede dag ging de wandeling vanaf het hotel,  over de Duivelsberg naar Kranenburg. Net na de Duivelsberg was een pannekoekenhuis waar we hebben geluncht en daarna scheidden onze wegen zich.  


De kaartjes heb ik bij elkaar gebonden met een kantlintje. Materialen:

Lexi-design Summer in Mountains strip nr. 5
Eyelet, bronskleur
Alle fotorandjes zijn bewerkt met een schuurmaatje
De tekst heb ik geprint op zachtgeel cardstock 

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Heidie zei

Wat een schitterend album is dat geworden. Ik heb hem ook gemaakt maar nog geen ideeën over welke foto's ik er in ga doen.

Liefs Heidie

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een avontuur. Leuk ook dat jullie delen samen hebben gewandeld (gefietst)
Hele prestatie vsn Ed. Lijkt me overigens heerlijk om te doen. Even een echt retraite moment.
Mooi hoe je de foto's hebt verwerkt, die vertellen uiteindelijk toch het verhaal. Prachtige bestemming voor je boek.