23 juli 2021

Mason Jar Seashore

Ik zag al honderden uitwerkingen voorbij komen met deze leuke Planner stans en ja, dan raak je geïnfecteerd he?! 

Lekker vieze vingers gemaakt door alle kleine priegeltjes die gekleurd moesten worden.
Achter het raampje zit een transparant plastic sheet, met een melkachtig waasje.

Door de ronde reinforcements te stanzen uit kurk, krijg je een "dobber" effect in het visnet. Dit idee zag ik laatst bij de ECD planners Facebookgroep, ik weet helaas niet meer wie het had geplaatst, maar ik bedank diegene voor het geweldige idee! 

Gebruikte materialen: 

Joy Paperpad SeaShore, wit cardstock, transparante sheetdistress inkt , ECD snijmallen  mason jar, reinforcers pack 1 en 2 en Summer journal special set; Scrapfever snijmal strandscene; Gorjuss stempel nr. 41 en uit eigen stash: visnetlint, kurk, div. snijmallen o.a. de porthole van Marianne design, aqua markers


Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Ann zei

Love this jar! Thanks for sharing.