16 juli 2021

Bellaluna "Bee You" kaartjes

Deze week komen er nieuwe lijnen uit van Bellaluna. Ik mocht voor Scrapfever aan de slag met het papierpakket "Bee You". Een heel veelzijdig papierpakketje met verschillende thema's. Ideaal voor allerlei kaarten. 


Een bemoedigingskaartje, voor iemand die er een beetje doorheen zit. Hoop dat ik het nooit hoef op te sturen ;) want dat betekent dat het goed gaat met mijn vrienden en familie. 

Bij nadere inspectie bleek er ook een "Pink Ribbon" thema in het pakket te zitten. 
Tot slot een opkikker/beterschapskaartje, hiervoor heb ik de reveal wheel stans weer tevoorschijn gehaald. Draai er aan en je ziet steeds een andere tekst. Blijft leuk! 


Oepsie....ik vond de kleurtjes van de pocket mooi passen, maar zag op de foto pas dat het een schedel is. Daar ga ik maar iets overheen plakken voordat ik 'm opstuur...de ontvanger kikkert anders niet echt op!  


Materialen:

Bijenkaartje:

Card Deco Cardstock Zand; Designpapier Bellaluna Bee You; ECD snijmal Mason JarJute touw; Dutch Doobadoo transparante structuurpasta;  Studio Light Grunge Mask stencil nr. 16, Distress inkt walnut stain en mustard seed en uit eigen voorraad komen het houten bijtje en de bijenpons

Pink ribbon kaartje

Card Deco Cardstock aubergine, Designpapier Bellaluna Bee You, Scrapfever roze kantlint katoen, Distress inkt milled lavender, Het bedeltje “hope”komt uit eigen voorraad.

Beterschap/opkikkertje

Card Deco Cardstock Zand; Designpapier Bellaluna Bee You; Uit eigen voorraad: snijmal reveal wheel en diverse stempeltjes. (Scrapfever heeft ook een gave Reveal wheel snijmal! https://www.scrapfever.nl/product/scrapfever-snijmal-reveal-wheel-5-stuks/ )


Verder heb ik niks meegemaakt...

Geen opmerkingen: