31 maart 2016

Young Hearts - secret scraplift

Op het Creatijdforum organiseerde Mazina een Secret Scraplift. Prachtige stok achter de deur om weer eens een layout te scrappen.  Op de foto mijn dochter en haar vriend. Al bijna een jaar verkering en het was er nog niet van gekomen om dit leuke stelletje in een layout te vangen. Foei...maar bij deze heb ik dat hoop ik goedgemaakt.


Het designpapier is van Basic Grey, ik geloof dat het cat's & dogs heet. Ik heb zowel de voor als de achterkant gebruikt. Het andere papier is een allegaartje en heb ik op kleur er bij gezocht.


De blauwe hartjes heb ik bewerkt met een tekststempel en Glimmer Glaze.

De titel komt van het nummer Young Hearts van Rod Stewart. Het zong de hele tijd door mijn hoofd tijdens het maken van de layout.

De randen van de layout zijn ingesmeerd met wat Inka Gold. 


Verder heb ik niks meegemaakt...

6 opmerkingen:

Kitty zei

Supergaaf, deze layout. Leuke titel en zo veel laagjes, er-rug mooi!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een beauty!!! En leuk dat nummer, dat ken ik wel dat er bij een foto of herinnering meteen muziek in je opkomt. Gaaf nummer trouwens en dat van mijn idolen vroeger. Leuk hoe je de hartjes bewerkt hebt ook.

Julie Tucker-Wolek zei

Gorgeous! LOVING the colors and the hearts!!!!!

Els zei

Hartstikke leuke layout Jolanda en wat heerlijk dat ze zo verliefd zijn en daar passen natuurlijk al die hartjes heel goed bij.

Tjarda zei

Het ziet er weer prachtig uit Jolanda, maar we zijn niet anders gewend. ook het stel. Superrrrr.

nit@ zei

toffe layout! ik vind de kleuren echt geweldig.

groetjes
anita