25 maart 2016

Puzzel ATC 's

Kitty schreef op het Creatijd forum een ATC swap uit met als onderwerp puzzels.
Ik had nog een chipboard puzzelkaart, die kon ik daar mooi voor gebruiken!

Eerst heb ik met zilver, koper en goudverf de puzzelstukjes ingewreven. Daarna wat muziekpapier opgeplakt en daar wat kraaltjes op gestrooid die na het drogen ook met zilver en koperverf zijn besmeerd.  Het tekstje maakte ik met PC en printer en heb ik in strookjes geknipt en met inkt bewerkt.

Op de ATC kaartjes heb ik papier geplakt uit een oud boek en de kaartjes ingesmeerd met mod podge, evenals het puzzelstukje.   Ik vind het altijd leuk een passende achterkant te maken dus heb ik de tekst in een puzzelstukje geplakt en 5 keer uitgeknipt.


Ik kreeg ook drie prachtige kaartjes, achtereen volgens van Els, Annerieke en Monique


Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Els zei

super leuk ATC tje heb je gemaakt en 1 ervan is nu in mijn bezit.
Ze zijn allemaal erg leuk gemaakt.
Fijne paasdagen, Els

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhhhh these are fabulous! LOVING the puzzle pieces!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kitty zei

Je bent lekker aan het smeren geweest en met een mooi resultaat :) Wat was het weer een leuk rondje he? Bedankt voor het meedoen (ondanks dat je zo druk bent met je studie)!

Anita zei

Ik heb ze in het echt gezien en ze zijn prachtig.
Zowiezo een erg origineel idee...en in echte Jo stijl!
Diegene die hem hebben mogen ontvangen zullen er zeker blij mee zijn.

Groetjes Anita

Marjolijn van Elsberg zei

WAt gaaf Jolanda!!! Echt weer een kunstwerkje van jou geworden, zoveel details en die achterkant, het is me nooit zo opgevallen maar ik ga eens kijken in de thema's