4 maart 2016

Vriendinnenboek

Op een beurs kwam ik "Eerlijk Gezegd" tegen, een volwassen vriendinnenboek tegen, gemaakt en bedacht door Borka Florentinus. Er zitten vijf kleine boekjes in met ongeveer 50 vragen. Mijn vriendin Ageeth wilde haar laatste jaar als veertiger afsluiten met een etentje met dierbare vriendinnen. Ik heb ze allemaal zo'n boekje gestuurd met de vraag het mee te nemen naar het etentje.

Omdat er meer dan vijf meiden zijn , heb ik er zelf een passende houder voor gemaakt van zwart chipboard en deze bekleed met Basic Grey  Curio papier. Op de overslag een slotje gemonteerd en een hartje aan gehangen. Verder niets, Ageeth houdt niet van tierelantijntjes.


Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Ten eerste wil ik je bedanken voor je lieve en leuke reacties op mijn blog, wat leuk dat je de moeite genomen hebt om al mijn laatste BBtjes af te gaan, dat waardeer ik oprecht!!!

Wat heb je weer een mooi vriendinnenboek gemaakt, heb net even gegoogled op "eerlijk gezegd" wat een idee. Lijkt me best lasti om zo'n boekj in te vullen 50 vragen pffff, maar echt heel leuk dat iedereen het heeft gedaan en ook zo mooi dat je al haar vriendinnen er bij betrokken hebt. Een super cadeau voor haar met waardevolle herinneringen dat kan niet anders! Top gedaan. Prachtige kaft overigens ook, heeft niet eens tierelantijntjes nodig.

Julie Tucker-Wolek zei

This is gorgeous! LOVING the colors and that metal heart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scrapsylz zei

Dit is ook een geweldig idee, Jo! Vroeger hadden we de poeziealbums, toen op school de vriendinnenboekjes en nu deze vorm van vriendinnenalbum. Wat een mooie herinnering heb je zo samengesteld voor je vriendin. Dit is goud waard om fijne herinneringen te herbeleven bij het doorbladeren!

Alida zei

wat een leuk idee en wat weer helemaal op jouw manier opgeleukt, een supergaaf cadeau om te krijgen lijkt me en leuk om te maken.

Kitty zei

Een prachtig cadeau en heel mooi uitgevoerd.