15 maart 2015

Kaartjes en Tasje

Afgelopen week was ik met Anita gezellig een dagje naar Marjolijn  om te croppen en bij te kletsen en wat projectjes te maken die op het Creatijd forum waren geplaatst naar aanleiding van internationale scrapbookingdag op 4 maart.

Naar aanleiding van de tuut van Kitty maakte ik dit tasje, dat inmiddels van eigenaar is verhuisd met lekkere chocolaatjes er in:



Dit kaartje maakte ik aan de hand van de uitleg van Els en heb ik thuis verder bewerkt, zodra er een bestemming voor is kleed ik het kaartje verder aan. 

Als je goed kijkt, zie je dat de snippertjes in het hart bestaan uit ons oude nederlandse geld, briejfjes van 25, 10, 50 ik denk zelfs ook het bruine 100 biljet te ontwaren! De snippers zijn volgens het zakje uitgegeven door De Nederlandsche Bank en ik kreeg ze een keer van mijn schoonzus.

Ik merk dat ik het lastig vindt om kaarten vooruit te maken omdat ik graag afstem op de ontvanger. Maar ja, dan is het gevolg dat ik altijd TE LAAT ben maar daar heb ik nu de volgende oplossing voor gevonden! Ik ga gewoon een voorraadje van dit soort kaartjes aanleggen. 
Het  uiltje komt van Xenos, de planken zijn gemaakt met de SU achtergrondstempel. 


Deze kaart stond is geinspireerd op de zondagse sketch van vandaag op het SA forum en is voor een 18-jarige jongen. Achter de knijper zit geld en er gaan een paar flesjes belgisch bier bij.



Al met al heel wat af te strepen voor de 100:

tasje: 60 veer, 67 envelop, 76 doily
hello kaart: 23 krans,
te laat kaart: 85 CAS
mannenkaart: 32 gebruik 3 van iets (3 gears), 50 happy birthday (binnenin), 70 mannenkaart, 74 knijper


Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Everything is gorgeous! I love love love the feathers on the tote!!!!

Je@net zei

Wat een geweldig leuke creaties, Jolanda. Kaarten zijn geweldig; leuk idee van die 'geldbloem' en ook de uil is zó leuk.
Tasje is ook helemaal gaaf. Leuk weggevertje zo!

Els zei

Je bent lekker ijverig geweest en wat een prachtige creaties heb je gemaakt.
Dt tasje is ook zo leuk geworden.
Groetjes, Els

Marjolijn van Elsberg zei

Jij bent echt lekker bezig geweest, dat kaartje met het gat er in is erg leuk geworden!!!!! Was overigens een super gezellig dagje!