29 maart 2015

Azie ATC's en kaartjes

Een tijdje geleden deed ik op het Creatijd forum mee aan een ATC swap met als thema Azie.

Ik maakte kleine kimonootjes met origami papier. De gaatjes voor de bamboestokjes maakte ik met de Bind it all, de achtergrond op het oosterse papier is gestempeld en met gouden embossingpoeder bewerkt. De oosterse tekst is een plaatje van internet, bewerkt met clear-embossing poeder.


Deze mooie kaartjes ontving ik van Kitty en Monique!


En hier enkele kaartjes die ik ook al een tijd geleden maakte maar nog niet op mijn blog had laten zien.

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Gorgeous!! LOVING the colors!!!!!

Els zei

Erg leuke ATC tjes en ik heb deze in het echt gezien en vind dit een pracht kunstwerkje. Ook je andere kaartjes zijn natuurlijk heel mooi.
Fijne dag en groetjes, Els