29 augustus 2013

The Escape of the Lambs

De afgelopen weken erg druk geweest met keukenrenovatie en andere bezigheden dus het scrappen is wat op de achtergrond geraakt. Ik kan wel een layout laten zien die ik al een poosje geleden maakte voor mijn deelname aan een secret scraplift op het SA forum:.
 Normaliter lopen deze lammetjes in een weiland naast en achter ons huis, maar ze ontsnapten steeds. Toen ze wat ouder werden en verder durfden kwamen ze zelfs tot bij ons huis. We konden nog net voorkomen dat ze oprukten naar de moestuintjes haha!! Inmiddels zijn ze alweer een stuk gegroeid en passen niet meer door het hek. 


De foto's zijn jammer genoeg flets en met een blauwe waas, mijn nieuwe printer wil ze niet mooi afdrukken nadat ik er alternatieve inkt in heb gestopt :(

 
Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

This is beautiful! LOVING the photos, the colors and the butterflies!!

Marjolijn van Elsberg zei

Hihi, en ik kan me nu zo goed voorstellen hoe dat er uit gezien heeft Jo, ik vind het een superleuk lootje!
Knap weer hoor al die uitgeknipte vlinders, een heel werk maar wel leuk in een stoeltje buiten of jou scrapkamertje, niet iets om tegenop te zien :wink: En wat woon je toch mooi, zucht!!!!!

Beter dan de Silence off the lambs!

Alida zei

wat een vrolijke LO Jo.

Kitty zei

Hele leuke LO. Supertitel! Die foto's zijn idd een beetje bijzonder van kleur ;)

Brendaxx zei

Superleuke LO en wat een leuk onderwerp!Geweldige titel! Die gekke beesten sprongen nog net niet op de trampo? ;) Balen van je printer. Ik had laatst ook verkeerde inkt,maar dat zie je gelijk aan de foto's helaas. Groetjes en geniet van je prachtige stekkie daar,
Brenda