27 februari 2011

Scrapcards Box

Every christmas my collegues at the HR department receive a delicious "Sachertorte" in a beautiful wooden box. And I am the lucky one to receive the empty boxes!! Allways had plans to alter them  but waited for just the right papers... Last friday Anita was here and gave me these gorgeous papers in just the right size! The label on the top is colored with various embossingpowders and the text is written with a paintmarker.

Elke jaar met kerstmis krijgen mijn collega´s van HR een heerlijke 'Sachertorte' in een mooi houten kistje. En al die kistjes geven ze aan mij (ik heb er inmiddels 3). Het wachten was op precies het goede papiertje en dat kreeg ik vrijdag van Anita, die ik via het Scrapfeverforum ken en hier afgelopen gezellig op bezoek was. Ook het labeltje op de bovenkant kreeg ik van Anita, het is bewerkt met diverse kleurtjes embossingpoeder en de tekst is geschreven met een paintmarker.

Mijn nieuwe kaartendoos


het originele kistje


omdat ik de kistjes wil stapelen heb ik de bovenkant verder niet bewerktbewerkt met diverse embossingpoeders en een paintmarker

hierin bewaar ik alle gescrapte kaarten die ik ontvangVerder heb ik niks meegemaakt...

9 opmerkingen:

Unknown zei

wat een prachtige kist is het geworden.
Papier is ook super mooi!

Julie Tucker-Wolek zei

What a GREAT idea!! I loveeeeeeee it! :):):):):):):):):):):):):):):)

Anita zei

Wat is ie gaaf geworden en het papier past super goed bij zo'n kistje!
En die decokorrels hè......helemaal geweldig.

Groetjes Anita

Marjolijn van Elsberg zei

Welke bakker verkoopt er nu taarten in zo'n mooi kistje???? :shock:
Zo'n taart(doos) wil ik ook wel hihi.
En als het me dan nog zou lukken om hem zo mooi aan te kleden als jij gedan hebt dan kan hij zo een plekje in de kamer krijgen. Prachtige doos Jo!! Mooi papier ook.

Irm zei

Wat is dit LEUK gedaan Jo!!! Zo'n mooie doosal,die je dan een complete gedaanteverwisseling hebt gegeven!Super,een echte eyecatcher hoor.
Groetjes, Irm

UniqueJewelDesigns zei

Wat GAAF!
het originele doosje was al heeel mooi, maar nu is ie echt super!

Petra zei

Je hebt er een echte eyecatcher van gemaakt, hij is prachtig geworden.

hilde janbroers zei

love it!!!

ScrapEnjoy zei

Jolanda...je hebt het doosje schitterend "opgepimpt" geweldig meis....wat een prachtige hoekjes heb je gebruikt.....waar heb je die vandaan?

lieve groet Lilian