15 februari 2011

Fave Things challenge / Fave magazine

So here´s my first DT layout  for Fave things! We would love it if you al played along, so please hop over to play along with us :) :)

My fave magazine is FLOW, which is a very creative Dutch magazine. There´s 4 repeating sections in every edition : feel connected, live mindfully, spoil yourself and simplify your life. In order to achieve all this, every magazine always includes some great creative gadgets: writing papers,stickers, templates, (note)books, posters etc. etc. You can actually consume the whole magazine if you wanted to. And if you don´t want that, there´s always the website for free downloads and tips: http://flow.web-log.nl/flow/downloads.html"Mijn eerste DT werk voor Fave things, een layout van je favoriete tijdschrift. Voor mij is dat Flow, heerlijk genieten, inspiratie opdoen en freubelen.

Voor deze layout heb ik allerlei materialen uit de laatste kit van Scrapfever gebruikt; de achterkant van het gestreepte vel uit de scrapkit en het groene cardstock. De kleuren pasten precies bij de cover, die ik gewoon van het tijdschrift heb afgesloopt (maar dat moet ook van Flow haha)

Met wat restjes heb ik het hartjes envelopje gemaakt en het roze achtergrondje is een patroontje dat je veel in Flow ziet. Ik heb het overgetrokken en uitgeknipt. De grote vlinder komt ook uit het tijdschrift zelf en heb ik wat opgebold met foam. De swirl is gemaakt met een perlen pen en de Viva Decor sjabloon uit de kit als mal. Sommige stukjes waren wat uitgelopen en die heb ik afgedekt met een mini bloemetje ;)
Verder heb ik niks meegemaakt...

12 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Heel mooi Jo, ik heb de flow alweer een tijdje niet gekocht maar wat ziet de voorkant er weer leuk uit tja en scheuren in een blad is ondanks dat het "mag" van Flow voor mij toch iets heeeeeel moeilijks!!! Voelt bijna als een boekvebranding.

http://truutske.blogspot.com zei

Sinds een poosje heb ik de flow ontdekt en ben helemaal 'weg' van dit magazine. Schuren....nee dat doe ik echt niet....kopieer het dan wel.
Je hebt trouwens een erg leuk blog. Ook het klosje dat je hebt gemaakt...prachtig. Ik ga je volgen hoor...zo gezellig hier.
Fijne avond, Trudie.

hilde janbroers zei

gorgeous layout!!! love everything about it.

bmartes zei

Ha Jo, ik miste je al een poosje in de blogtrain. Dus heb ik je zo maar even opgezocht. Leuke lo!!! Ik ben ook zo weg van de Flow. Ik koop hem echt altijd!
Groetjes,
Arja
www.arjasart.nl

Monique Liedtke zei

Erg leuke layout geworden!! Ik vind flow altijd een erg leuke kaft hebben maar heb m nog nooit gekocht, LOL. Gefeliciteerd dat je in het TAAFOMFT dt zit!!

Scrapamum zei

This is such a pretty layout! I love all of your gorgeous layers!!!

Julie Tucker-Wolek zei

This is sooooooooooooo gorgeous! I love love love love the colors...and this magazine sounds awesome! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Kitty zei

Wat een prachtige layout! Ik moet dat blad toch ook maar weer eens kopen :)

Wilma zei

Wat een geweldig idee!! Heel mooie layout geworden!

Unknown zei

wat gave Flow helemaal toppie

fijne zondag gewenst jolanda!!!

groetjes Carla

jacqueline zei

`Ken de flow niet....wahahaha, maar ik vind je LO geweldig!!!
VInd het envelopje ook zo gaaf gemaakt.

Groetjes Jacqueline

Rieni zei

je lay out is prachtig geworden, en flow is een geweldig tijdschrift.