6 februari 2011

Let Me FLy

For this layout I used papers from Pink Paislee Mistletoe&co collection but managed to leave the christmasfeeling out. I used several techniques on this one.
With a tool from Around the Block I sanded and inked the edges. Two papers were shaped with figure scissors, The branches and bird are colored using my versamark pen and embossingpowders in all kinds of colors. After drying the bird also got a layer of crackle accents. The birdcage is transformed with three layers of black UTEE and some silver metallic versamark ink. With my minimister I sprayed some perfect pearls on the white flowers. The butterflies are stamped on scraps of the blue paper and I finished of using glossy accents en diamond dust around the photograph and on some flowers. The title is stamped in a corner of the photograph.Voor deze layout heb ik papier gebruikt van Pink Paistlee Mistletoe&Co. Het is een kerstlijn, maar dat zie je niet vind ik. Op deze layout heb ik diverse techniekjes gebruikt: Met een handig gereedschapje van around the Block heb ik alle randen geschuurd en met zwarte inkt bewerkt. De twee binnenste vellen zijn in model geknipt met een figuurschaar.


De takjes en het vogeltje (dank jullie wel Marjolijn en Anita!!) heb ik met een versamark pen bewerkt en verschillende kleurtjes embossingpoeder. Over het vogeltje later nog een laagje crackle accents aangebracht. De vogelkooi zelf is met 3 lagen zwarte UTEE bewerkt en met zilveren stazon.


De witte bloemetjes zijn bewerkt met de minimister en de perfect pearls uit de laatste scrapkit en de Viva Decor vlinders zijn gestempeld op restjes papier . Langs de foto en op de bloemetjes heb ik glossy accents aangebracht en daaroverheen diamond dust.Tot slot heb ik de titel met hampton art alfabtetstempeltjes op een hoekje van de foto gestempeld.
Bijna alle materialen en tools zijn afkomstig van Scrapfever.

Verder heb ik niks meegemaakt...

13 opmerkingen:

bmartes zei

Wat een mooi lootje JO, en wat een technieken! Knap hoor... De scrapkit van Scrapfever heb ik ook. Ik vond hem weer super! Leuke dingen heb je ermee gemaakt. ( zie hieronder )
Liefs,
Arja
www.arjasart.nl

Marlieke zei

Wat een mooie LO! Ach....er zijn zoveel papiertjes die ene bepaald thema hebben, maar die ik voor iets heel ander gebruik. Je hebt gelijk dat op deze LO niet te zien is dat het eigenlijk kerstpapier is hoor. Leuke technieken heb je bij elkaar gebracht. het is een mooi geheel geworden. Fijne zondag nog!

Annelies zei

Ongelofelijk mooi!!

Anoniem zei

Super mooi !!! Was erg benieuwd hoe je het vogelkooitje gedaan had en dat weet ik nu dus !! :-)
Groetjes Berdien

Jolanda zei

Wow!!!! your layout is so beautiful - the way you have made the bird and the cage is fantastic - I love it! :)

jacqueline zei

Schitterend zeg, wat een geweldige technieken heb je gebruikt.
VInd je vogelkooi ook zo mooi gelukt....echt wow.
Heerlijk LO om naar te kijken.

Groetjes Jacqueline

Sandra zei

Mooi! Heel erg mooi! Leuke foto trouwens. Maar de technieken die je op de het takje en het vogelkooitje hebt losgelaten vind ik mega mooi.

Romy zei

Wauw, wat mooi zeg!! Er is inderdaad aan niets te zien dat dit een kerstlijn is. Geweldig hoe je de stansjes hebt bewerkt ook!

ScrapEnjoy zei

Jolanda...het is weer een lust voor het oog meis....prachtige details, je hebt er weer een prachtig kunstwerkje van gemaakt.

lieve groet Lilian

Marjolijn van Elsberg zei

WAt is ie mooi geworden Jolanda, Vooral je vogelkooitje is erg mooi. En je blaadjes lijken wel van emaille zo!
Leuk dat je blij bent met de rutsels. Je weet waar je moet zijn als het op is.

Groetjes Marjolijn.

Kitty zei

Wat een prachtlootje. Die vogelkooi is geweldig zo!

hilde janbroers zei

Geweldig!!! echt supermooi!!

Unknown zei

wauw deze ook ik sta met grote ogen te kijken zo mooi!!!!

groetjes carla