5 januari 2011

You Inspire Me (Fave Things challenge)

There´s such a great challenge at Fave Things right now: to create something about your Fave ScrapperFor me that´s Toni Kelly! I absolutely love her work especcially the layouts: the layering, the use of and amount of flowers, cut outs, decorative scissors for the background papers and all of the rich decorations.
So I created this round 8"x8" layout using her pic (hope she don´t mind...) and all of the elements I mentioned before. Thanks Toni for inspiring me!Een superleuke challenge bij Fave Things op dit moment, namelijk iets maken over je favoriete scrapper. Voor mij was dat meteen zo klaar als een klontje, namelijk Toni Kelly! Ik ben een grote fan van haar layouts: de laagjes (geknipt met de figuurschaar), de vele bloemen, uitgeknipte elementen en diecuts en de rijke decoraties in het algemeen.
Dus heb ik deze ronde 8" layout gemaakt rond haar foto (hopelijk vindt ze dit niet erg) en alle elementen toegepast die ik hierboven heb genoemd.

 
Verder heb ik niks meegemaakt...

11 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

wow prachtig weer Jo, maar ik had nog nooit van haar gehoord!!!!
Ik zou niet weten wie ik zou moeten kiezen, er zijn er zoveel die mij inspireren.
Prachtige lay out weer.

Julie Tucker-Wolek zei

I loveeeeeeeeeeeeeeeee Toni's work too!! This is GORGEOUS Jolanda!! I love love love love love the layers, the cutout work!! Just AMAZING!!! WOW WOW WOW WOW!! Thanks soooooooooooooo much my dearest for playing along with FAVE THINGS! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

hilde janbroers zei

What a great layout!! love your lift, and it's sure as beautiful as Toni's work. She does a terrific job too!

Unknown zei

wow wat prachtig zeg ja en zeker maak zij prachtig werk ik hou er van haar style ik kom ook geregeld
op haar blog

groetjes carla

kate blue zei

love this, all the layers and textures...great job!~

Jana zei

I absolutley love this vintage dream!!!! I love the shape and the richness!!!!! Great one!

Sandra zei

Prachtig, jolanda! Ik ken haar zelf niet maar aan jouw woorden te lezen heb je haar stijl wel heel goed vertaald in deze layout! Prachtige 'layering'! (Ik blog en lees teveel in het engels...dan kan ik niet meer op de juiste woorden komen...).. o ja, prachtig in lagen gewerkt...of zoiets..

Anoniem zei

Dit is zo mooi Jolanda! En haar werk is inderdaad erg mooi! Mooi shabby chic, de lace is geweldig en het ronde papier ook!
Heel erg bedankt voor het meedoen met Fave Things!

Tessa Tegendraads zei

Wow, super mooi zeg...

nog de beste wensen voor 2011!

xx Tessa

Kitty zei

Geweldig!

Top 2000 2019 zei

Heel erg mooi zeg. Volgens mij zal ze stiekem erg trots zijn als ze dit ziet.