1 januari 2011

There she grows again - 13 candles

Ik heb niet stilgezeten in mijn vakantie (alhoewel de items in het vorige berichtje al in november werden gemaakt hoor!) en heb er op het einde van het jaar nog een laatste layout uitgeperst.
Op het Scrapfever forum kreeg ik van Melanie een persoonlijke uitdaging. Een layout waarbij ik me mocht laten inspireren door deze foto en 2 a 3 elementen, de kleur zwart en nog een kleur van de foto moest gebruiken.


Nou dat was niet al te moeilijk :)

Ik heb gekozen voor papier van Websters, dus met die kleuren zat het gelijk wel goed haha!! Het voorbedrukte frame was wit en heb ik met een zwarte marker benadrukt en aangepast. Het binnenste deel heb ik uitgesneden met een mesje en de foto erachter geplakt met foamstickers en tot slot rond het frame met een perlen pen stippels gezet.


De swirl is van Prima say it in crystals en heb ik helemaal aan stukjes geknipt om hem passend te maken. En de vlinders tot slot zijn stempels die ik op restjes websters papier heb gezet en nog aangestipt met 3d glitterverf van Tulip.
















De titel kostte me wat hoofdbrekens. Ik wilde iets dat haar verjaardag zou benadrukken maar ook dat de tijd tussen kinderwagen en tiener zo verschrikkelijk snel is gegaan. En ook wil ik altijd graag een kwinkslag of woordspeling gebruiken, dus dat waren nogal wat eisen.... Op http://www.songsets.net/ vond ik een aantal geschikte titels en ik heb er twee gecombineerd.


Verder heb ik niks meegemaakt...

6 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Ik vind hem echt prachtig geworden Jo, Je had vast de rust om er aan te werken want buiten mooi straalt hij ook rust uit. en je vlinders zijn prachtig geworden. Supermooie foto van een supermooie Jacky!!!!
En die titel!!! Helemaal Top!!!!
groetjes Marjolijn.

Kitty zei

Het is een juweeltje!

Margot zei

wauw! ik ben onder de indruk! prachtig!!!

Top 2000 2019 zei

Wat een prachtige layout, echt heel erg mooi.
Groetjes Yvonne.

Reginne zei

Wauw wat een prachtige LO Jolan! Echt heel erg mooi gedaan en een super mooie foto van Jacky!

ScrapEnjoy zei

Wow....Jolanda, wat een prachtige layout van Jacky (kan ook niet anders met zo'n mooi kind)
Alles super bij elkaar en mooie details, geweldig meis.

lieve groet Lilian