1 januari 2011

Secret Santa Kerstcadeautjes

Wat was dat leuk zeg! Op 2 fora deed ik mee met een kerst-swap waarbij je anoniem een cadeautje opstuurt naar iemand waaraan je bent gekoppeld door een host.

Bij Scrapfever mocht ik shoppen voor Carla! Nou dat kwam goed uit en ik heb extra goed mijn best gedaan op het te maken item, want het grote pakket stempelafdrukjes dat ze eens aan Jacky heeft gestuurd ben ik nog niet vergeten hoor! Voor Carla maakte ik een doosboekje volgens deze werkbeschrijving . Het is wel in het skandinavisch maar heel goed te volgen door de duidelijke foto´s!Op het Scrappers Anonimous forum mocht ik Cissy blij maken met een RAKje. Zelf ben ik vergeten een fotootje te maken van het item dat ik had gemaakt, maar de onderstaande foto heeft Cissy gemaakt.
Het is een omslag voor een post-it blokje met een ingebouwde penhouder. De werkbeschrijving vind je hier


En zelf heb ik ook hele mooie spulletjes gekregen en wil daarvoor mijn Secret Santa´s Chantal en Cindy nogmaals bedanken :)
Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Haha, die van Carla had ik mooi geraden!!!! Prachtig gemaakt Jo, en wat een verwennerij, misschien laat ik me volgens jaar ook wel verleiden oom mee te doen, alhoewel het is zo'n drukken tijd.

Maak ik meteen even gebruik van de gelegenheid om je een goed nieuw jaar te wensen.
Groetjes Marjolijn.

CEE zei

Ik ben er nog steeds heel blij mee.( Natuurlijk ook met de inhoud) Dank je wel.Ga ook zeker proberen het zelf te maken.

Creatieve voorspoed voor 2011.

groeten,
Carla

Monique zei

Wat een leuke dingen heb je gemaakt zeg! Leuk zo'n secret santa!
Een heel goed 2011!!

Marian zei

jee,wat leuk zeg...en dat post-it dingetje wil ik ook maken! Ik ga zo het filmpje bekijken..al moet ik iedere keer weer aan haar stem (van Dawn) wennen,hoor..haha..maar ze maakt leuke filmpjes.. :)

groetjes,Marian