11 juni 2010

Online crop Scrapfever

Op Scrapfever meegedaan  met een online crop afgelopen woensdag (nou ja een beetje later dan). De sketch komt van Moma. De foto is gemaakt op de 1e verjaardag van Midas, in het bos van oma.

Het papier is van 3 bugs in a rug, zo ontzettend leuk met die vogeltjes, maar ik merk dat ik toch meestal moeite heb met dit soort vrolijke papier. De randjes zijn bewerkt met de edgedistresser en bruine inkt. Verder heb ik zwart cardstock bewerkt met een figuurschaar (vierkant kader) en met een pons van Martha Stewart (boven en onder de foto). Een roze kantlintje toegevoegd, wat bloemen en klimopbladeren van diverse afkomst en ik heb voor het eerst faux stitches toegepast. Wat leuk om te doen zeg!


Ik wilde al lang een blog met 3 kolommen maar had geen zin om me te verdiepen hoe het moest. Maar....het wachten is beloond want vandaag bij het starten van mijn blog kwam er zomaar een blogger-popup en op vrij eenvoudige wijze heb ik dan nu toch mijn zin :)  De foto´s bij de oudere berichten staan niet helemaal goed, maar dat neem ik dan maar voor lief.

Verder heb ik niks meegemaakt...

5 opmerkingen:

CEE zei

Leuke LO geworden. Met een mooie foto. Wat is Midas al groot zeg. Heel andere uitwerking dan we van jou gewend zijn.
Groeten,
Carla

sam zei

je blog ziet er heel goed uit en je lo is ook weer een toppertje!

Ellen zei

Ten eerste: Wat ziet je blog er supermooi uit zeg!!
Ik vind je lootje superleuk geworden! Maar kan je me uitleggen hoe je die Faux stitches maakt?? Heb het al heel vaak voorbij zien komen en vind het zo leuk!!

Maryke zei

Je blog is super geworden!
Je lo is ook super mooi!

Marjolijn van Elsberg zei

Wat leuk zeg!!!! Wat is Midas al een grote jongen, leuk die faux stitches, en ik weet precies wat je bedoelt met dat lastige van dat vrolijke papier. Ik heb nu ook weer zo'n lijn gekocht van kaiser craft maar ik moet echt nadenken wat ik er mee ga doen. Bij een ander ziet het er altijd zo vrolijk uit. Maar deze is heel goed gelukt!

Groetjes Marjolijn.