29 juni 2010

ATC´s

Het maken van ATC´s is echt verslavend :) In juni heb ik met twee swaps meegedaan.

Bij Scrapfever was het thema vriendschap.
Ik heb een plaatje van een oude deur geprint op stevig wit papier. Op de achterzijde een prachtige takkenstempel, het merk weet ik niet hoor....Daarna heb ik deur losgesneden en het beslag bewerkt met clear embossingpoeder. De deur met distressinkt lichtgekleurd, twee brads aangebracht en de popnagels bestippeld met smooch pearlized ink. Op groen designpapier de tekst geprint en daaroverheen de deur geplakt. Ten slotte op een ATC kaartje geplakt in de kleur van de deur en brads.

Ook op het Scrappers Anonymous forum deed ik mee met een swap. Hier was het thema vervoer.
De stoomlocomotief heb ik geprint op K&Company papier. De stoom is geaccentueerd met zilveren en koperen embossingpoeder. In de hoeken 2 koperen eyelets waar een rood jutetouwtje doorheen is gehaald. De tickets van SEI zitten los in het gleufje. Tot slot de titel met letterstickertjes en het geheel gemat op zwart cardstock.Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Ze zijn weer gewelig Jo, en wat een werk is dat geweest zeg. Gelukkig zit er nu zo'n mooi ATCtje in mijn map. Ik ben er blij mee.

sam zei

erg leuk!