16 juni 2010

Let´s get Shabby #12

Eindelijk weer eens tijd om aan een challenge mee te doen! Let´s get shabby challenge #12  vraagt om chipboard, verf en kant.... Ik heb eerst een scalloped vorm uit een stuk karton geknipt, hier en daar papier weggescheurd zodat de ribbels zichtbaar worden. Daar heb ik gesso overheen gesmeerd. Het vel is op een stuk zwart cardstock geplakt en de vorm heb ik uitgeknipt met een figuurschaar. Achter het cardstock is een rand wit kantlint bevestigd. En daarachter een vel zwart cardstock. Op de onderste helft van het chipboard is een stuk designpapier geplakt met over de breedte een stuk prachtig kant dat ik eens van Reginne heb gekregen. Daaronder een stukje stickerband en er overheen wat jutetouw en een stukje hout. Voor de titel heb ik alphabetstickers van verschillende merken gebruikt, een witte platte schelp en een minifotolijstje. De titel komt trouwens uit een song van Chasen, Crazy Beautiful , ik was te laat om mee te doen met STM maar wilde perse iets doen met deze tekst! Het geheel heb ik afgewerkt met blaadjes van een Martha Stewart pons (het lijkt net koraal, vind je niet?) waarop ik wat Smooch pearlized accent inkt heb aangebracht. Tot slot langs het karton een druppelrandje Tulip 3D verf in de kleur sea mist, deze heb ik verhit met de heatgun zodat het niet te netjes werd. Als laatste heb ik een Prima say it in pearls swirl helemaal aan stukjes geknipt en over de layout verdeeld. En dit is dan het resultaat.... 
Verder heb ik niks meegemaakt...


12 opmerkingen:

Paper Paradise zei

This is just so amazing. You have used the criteria really well and created a beautiful entry. x

Unknown zei

Mooi Jo!!!

Toevallig was ik ook net bezig met de challenge! Ik hoop dat ik hem nog op tijd af krijg!
Jij in ieder geval veel succes, ik vind hem heel mooi!

xx

Wiebine zei

Wauw, deze is wel heel erg mooi zeg, en wat een leuk idee zeg !
groetjes,
Wiebine

Maryke zei

Prachtig geworden! Het zijn ook prachtige foto´s! Ze komen op deze lo helemaal tot hun recht!

Lilian zei

Jolanda..je hebt er weer iet heel moois van gemaakt, wat een aparte foto's, super meis.

Je hebt ook je blog opgepimpt he? toppie

liefs Lilian

Toni zei

Omg!!! This is BEAUTIFUL!!!! Thanks for playing!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Ik had het gisteren al snel even gezegd maar ik vind je lay out echt fantastisch mooi geworden, Het karton ziet er heel mooi uit zo en dat kant erachter maakt het bijzonder. prachtige foto's en mooie details zoals de strook met de randpons die er net onderuit komt. Heel erg mooi Jo!

Groetjes Marjolijn.

Jenneke zei

Wat mooi!!
Prachtig wat je met het karton hebt gedaan en dat witte kant op die zwarte achtergrond springt er echt uit!! En inderdaad, die blaadjes lijken net koraal, echt gaaf!

Dankjewel dat je weer met ons meedoet op Shabby!

XXXJenneke

Ellen zei

Ik vind hem echt super!! Elke keer als je kijkt zijn er weer nieuwe dingen te zien!! Geweldig!

mandysea zei

gorgeous lace!! Thanks for playing with us at Shabby!

Marian zei

hoi,Jolanda....Nadat ik je reactie bij mij las,ben ik op je blog beland..haha..grappige naam heb je voor je blog.Maar wat een prachtige dingen maak jij zelf ook..Leuke details,zeg..Ik ben ook gelijk volger bij je geworden..

groetjes,Marian

Claudia zei

Ik vind je LO echt waanzinnig mooi!
Groetjes, Claudia