17 mei 2009

wedstrijdlootje

Ik krijg maar geen genoeg van het Graphic 45 papier -lol- Dit keer heb ik het gebruikt voor de meiwedstrijd op het Scrapfeverforum. Hoewel de opdracht uitnodigde om er een strakke layout van te maken, heb ik toch geprobeerd het lekker vintage te houden. Het onderwerp is Jacky's eerste mobieltje. Zoals sommigen wel weten ben ik zo stom geweest om deze in de wasmachine te stoppen. En hij was juist zo leuk!!
De opdracht luidt: gebruik 5 verschillende dessinpapiertjes, 5 bloemen, 5 brads, 5 inkten/verf etc. en 5 lintjes. Verder is alleen cardstock toegestaan, geen andere embellishments, zelfs niet voor de letters. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat :)
Verder heb ik niks meegemaakt...

14 opmerkingen:

sam zei

vind m erg leuk, leuk onderwerp ook :D groetjes sam

Reginne zei

Hij is super gaaf geworden Jolanda!!! En inderdaad zonde van die leuke telefoon!
Nu heb je er toch nog een aandenken van!

Liefs Reg

Eefje Bouweriks zei

ERg leuk geworden

ScrapEnjoy zei

Hij is weer super meis, ja ja je gaat lekker he met je papier, maar het is dan ook wel zooooooo moooooi,
hoop dat ik nog wat op de beurs in Rijswijk kan kopen (gewoon hebben hoor).
Nou nee, ben er de laatste tijd ook wel aardig mee bezig, toch?
Van dat mobieltje van Jacky kan ik mij nog goed herinneren (dommie)

lieve groet Lilian

Brenda zei

Hij is erg leuk geworden Jo.

marjon zei

Hij is echt heel erg leuk geworden!

Ellen zei

Wat een leuke lo zeg!!!

Marjolijn zei

Ik heb precies dezelfde!!!!!
Kan me voorstellen dat het verdriet doet, ik begrijp dat hij het toch niet gered heeft. In ieder geval heeft ze er nu een mooie herrinnering aan.
Mooi gedaan.

Mazina zei

Oh, wat is-t-ie mooi!

groeten
Mazina

Anoniem zei

super gedaan jo!!!

Inge zei

Hij is weer super!!
Vind het papier erg mooi, maar weet niet wat ik er mee aan moet!
Jij maakt er superdingen van:)

Jolanda zei

Wat een mooie layout is het geworden!!

Groetjes Jolanda

Ellen zei

prachtig dat papier en die mooie bloemen en het past ook zo goed bij dat mobieltje . au dat was ook wel een hele mooie.

Ellen zei

Jo stuur je me even een email, ik ben dat van jou kwijt en moet iets doorsturen.