10 mei 2009

moederdag


Voor moederdag heb ik twee canvassen gemaakt. De eerste is de trouwfoto van mijn schoonouders uit 1952. De achtergrond is een vel van MME, 29th street market en de rest met Graphic 45. Het uitgeknipte fruit verwijst naar de groente- en fruitkwekerij die ze jarenlang hebben gehad.Voor de canvas voor mijn moeder heb ik een pasfoto gescand van haar op 16-jarige leeftijd. Deze lo heb ik ingestuurd voor Dare nr. 17 op het Dare to use color blog dus die mag ik hier niet neerzetten. Een sneakje met een linkje naar het betreffende blog mag natuurlijk wel.... (Op dit moment staan de inzendingen overigens nog niet op het blog).
Ik heb hiervoor deze sketch gebruikt van Jing-Jing Nickels op het G45 blog. En verschillende merken papier waaronder websters, BG, MME.
Verder heb ik niks meegemaakt...

13 opmerkingen:

ScrapEnjoy zei

Wow Jolanda, wat een mooie trouwfoto, vroeger waren ze veel mooier dan tegenwoordig, vind ik hoor.
Je hebt er een schitterende canvas van gemaakt, echt super meis.
Je sneakkie, lijkt mij, ook er mooi geworden, ik wacht af meis.

lieve groet Lilian

Inge zei

Wat een prachtige canvas zeg!
En ook de sneak ziet er erg leuk uit!
Vind die oude foto's helemaal super!

Davina zei

Mooie lo heb je gemaakt met de trouwfoto van je schoonouders (mooie foto trouwens). Het sneakie ziet er ook mooi uit. Ik ben niewsgierig hoe de rest er uit ziet.
groetjes Davina

Brenda zei

Super mooi met die oude foto. Ben benieuwd naar je andere canvas.

Groetjes,

Brenda

Marjolijn. zei

Mooi weer Jo, heel grappig om in die foto de trouwfoto van mijn eigen ouders te herkennen. Ze zijn in dezelfde tijd getrouwd.

Heel veel succes met de wedstrijd, de sneak ziet er al goed uit.

sam zei

prachtige canvas heb je gemaakt! groetjes sam

Ellen zei

Vind de canvas erg mooi geworden!!
En ben ook wel erg benieuwd naar de andere, je sneakje ziet er in elk geval veelbelovend uit!!

Mazina zei

Super mooi!
groeten
Mazina

lianne zei

dat ziet er leuk uit! Mooi papier en mooie foto's

bea zei

Mooi canvas , prachtige foto !
Zie je niet vaak dat de bruidsmeisjes er ook bij op staan!

BabyBokChoy zei

Hi Jolanda, thanks so much for sending me your blog, YAY!!!! I wish I can even PRETEND to read Dutch, but you know what, creativity, artistry, and fabulous projects NEED NO translation!!! :)) I am loving looking through everything you have, thanks again for sending me your link!! Jing-Jing

Jolanda zei

Wat een mooie layout is het geworden!!
Groetjes Jolanda

Ellen zei

schitterend canvas; wat een leuke manier om de datum te verwerken, heel origineel.
dta fruit staat er goed bij .
Je layout van je moeder is ook heel mooi die roosjes staan prachtig op die bloemen. hij staat er op hoor . Zal voor je duimen