6 mei 2009

Guarding the gardenDe mei challenge op het Graphic 45 blog: doe iets met strookjes. Nou dat is aan mij goed besteed, want ik bewaar elk afgesneden snippertje papier. Bij foto.com had ik juist vierkante foto's van onze kat Binkie besteld. Hij bewaakt graag de tuin vanaf "zijn" boomstam, zeker nu er overal nestjes worden gemaakt is het zaak alles goed in de gaten te houden!


Het papier is van Graphic 45 (uiteraard) de bloemen van verschillende merken en de platte schelp en het houten vogeltje heb ik bij de Action gekocht.

Verder heb ik niks meegemaakt....

9 opmerkingen:

Judith zei

Hij is erg leuk geworden jo...

Anoniem zei

super jo!!! denk dat je een goeie kans maakt hij is echt prachtig ....grappig trouwens het hat mijn kat kunnen zijn ....onze pepinno ziet er net zo uit haha
groetjes raffa

bea zei

Geweldig lootje zo met al die stroken verschillend papier , tjaha wie wat bewaard .....
En wat een schattige poes aan het touwtje , moet aan mijn eerste kater denken die zat aan een lang touw vast aan een paal in de tuin (ik was 9 jaar en zoooo bang dat hij weg zou lopen!)toen hij ouder was mocht ie wel los hoor !
(maar toen durfde hij niet ver van huis ....)

ScrapEnjoy zei

Schitterend meis, ten eerste een leuke kat en wat goed van je, dat je het met restjes hebt gemaakt, echt super.

lieve groet Lilian

Brenda zei

Ik vind hem echt helemaal geweldig wat een leuke foto van je kat.

Groetjes,

Brenda

Ellen zei

Erg mooie lo!! Ook al is het niet helemaal mijn papier, maar je maakt er altijd wel iets moois van!!:)

Chantal zei

Helemaal goed Jo, echt super dat papier en hoe je het verwerkt hebt.

sam zei

wauw, het is eeen schitterende lo!! gaaf!
groetjes sam

Mazina zei

Mooi, die bloemenrand. En nog een vogeltje erbij ook! Smile.

groeten en een fijne dag
Mazina