13 juli 2023

Maandplanner - januari en februari in 9 foto's

Kopen kopen niks maken...de splannerstanzen van ECD zijn zo gaaf en ik heb er aardig wat verzameld, maar het bijhouden van wat ik zoal meemaak in een week, daar ben ik niet zo goed in. Tot ik bij iemand in de facebookgroep een idee zag, elke maand een overzicht in 9 fotootjes. Dát houd ik wel vol denk ik, voor 2023.HET ALBUM
In dit album ga ik het jaar verzamelen. Het is de lichtbruine Desert Sand planner die ik heb beplakt met een oud velletje rijstpapier dat ik nog had. Met wat wax en kleimalletjes maakte ik de vogeltjes. 


JANUARI
Ik maak gelijk wat oude restjes papier op. Deze pagina's hebben weinig extra's nodig want dan zie je niks meer van de mooie print. Ik heb er enkel wat ponsjes en gestanste teksten aan toegevoegd.Achter de foto heb ik ruimte gelaten, zodat daar een kaartje met journalling achter past

Ook de oude ponsen maar weer eens van stal gehaald

FEBRUARI
Hiervoor gebruikte ik de allerlaatste restjes van het papier dat we tijdens het workshopweekend in oktober vorige jaar kregen. 

 
Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Heidie zei

Wat een mooie pagina's heb je gemaakt.

Liefs Heidie

Kitty zei

Twee heel verschillende creaties qua sfeer, maar allebei erg mooi Jo!

Marjolijn van Elsberg zei

Hey Jo, wat ontzettend gaaf is dit. Volgend jaar ga ik het ook zo doen hoor want iedere week, het is me echt te veel. Ik beleef niet zoveel, maak wel foto's maar ja om dat nou allemaal te verwerken. Gaaf zoals jij dit gedaan hebt. Ook de 9 fotootjes op 1 vel, het is inderdaad meteen een overzicht. Jammer dat je roze papier op is, het is zo mooi, maar je hebt vast nog genoeg ander mooi papier liggen. IK dacht even dat je ook de prompts aan het gebruiken was.
Overigens de FDC challenge heb ik via Kitty gevonden, in mijn 1e bericht daarover staat een link naar de F.B. groep waar je de challenge kunt vinden.