30 juni 2023

Pop-up kaartjes

Yesss! Eindelijk was ik op tijd klaar met mijn felicitatiekaartjes!  De basis is steeds hetzelfde modelletje, het papier (allemaal van Craft O'Clock) geeft ze een verschillend uiterlijk. Vanwege de hittegolf heb ik ze vrij eenvoudig gehouden, maar het papier is al zo mooi dus het heeft ook weer niet veel nodig.  Eerste kaartje was voor Marjolijns verjaardag.  


Het tweede voor Sandra, die 25 jaar getrouwd was in juni. 


En de laatste voor Anita's verjaardag. Ze was net terug van vakantie daarom dit papier gekozen. 


Materialen:
Designpapier Craft O’Clock: 
De overige stansjes en stickers komen uit mijn eigen “stash”


Verder heb ik niks meegemaakt...

1 opmerking:

Marjolijn van Elsberg zei

Jaja, hij was keurig op tijd en erg mooi. Staat te pronken in "My happy place"