5 mei 2023

Strafblad Manus april 2023

Van schattig ukkie naar serial killer!! In een week tijd heeft Manus maar liefst 2 muizen en een vogel verschalkt. En ook een eendenkuiken gevangen. Maar zijn buik zat vol dus daar speelde hij alleen mee (we hebben het kuiken gered). Dat is dan alleen wat wíj gezien hebben 😱😱.  

Ik heb eerst maar eens alles verzameld en er daarna een politiedossier van gemaakt. 


Vroegaaahhh, 11 maanden geleden, was ik nog heel erg lief

De voorkant van de file heb ik zelf gemaakt in Excel. Daarna als plaatje opgeslagen, juiste maat bepaald en door de printer gehaald. Daarna heb ik de pagina er overheen geplakt met een stukje scotch verwijderbaar tape en de zaak nog een keer door de printer gehaald.  

De plaatjes en poststempels heb ik gevonden. Google en de printer zijn mijn beste vrienden haha!Ook hier heb ik een aantal dingen geprint en in "Word" bewerkt. De politiefoto's bijvoorbeeld. 

Zie je het koppie van de vogel? Brrrr....

Jaaaa... dit zijn de echte veertjes van het vogeltje. 

Ook de pawprint pad heb ik in Excel (na)gemaakt. Daarna als plaatje in Word gezet en daar weer plaatjes van kattenpootjes overheen. 

Even naast de echte gehouden en ja hoor....de dader is onmiskenbaar onze Manus.

Op het witte zakje staat geen stempel maar een plaatje van internet. Daarna hetzelfde techniekje als bij de dossieromslag. Verder heb ik niks meegemaakt...


4 opmerkingen:

Anita zei

Wat een hilarische pagina's Jo.
En wat leuk bedacht.
Knap al je werkjes in Word en Exel!
Voor de diertjes vind ik het wel sneu hoor,en hoe Manus ook naar zn vangst kijkt.Ha Ha
Is het dosier nu gesloten?😅
Uk heb genoten,dank je wel!
Groetjes Anita

Marjolijn van Elsberg zei

Ik was ook nog niet op je blogje langs geweest bedacht ik me net. zo'n leuke pagina, zoals ik al zei, goed dat Manus het niet kan lezen! Je filefolder is super en die poster, echt te leuk! Afleren doe je het toch niet. Het zit er in en dan zijn het echt dodelijke monsters ja. Niet leuk voor de diertjes maar ach, ik zou wel een muizenvanger willen in mijn tuin, dan komen ze hopelijk niet meer binnen. Oh by the way, ik zag dit berich niet in mijn leeslijst voorbij komen bij Blogger, enig idee?

Marjolijn van Elsberg zei

Nu zie ik hem wel voorbij komen, zal wel niet goed gekeken hebben.

Kitty zei

Hahaha, wat een geweldige pagina's. Super gevonden ook die "officiële" papieren!