30 april 2023

Platenspelerkaart en flip-flop kaart

Ik zag dit ideetje door Sylvia in de ECD facebookgroep. En vond het een perfect kaartidee voor de verjaardag van manlief, met zijn enorme albumcollectie! De arm van de naald heb ik gemaakt met een stansje van een gereedschapsrekje waar ik het gereedschap van heb afgesneden. De kop van de naald is de deksel van de pot uit de windows folder set.  En het etiket uit dezelfde set heb ik gebruikt voor de knoppen op de platenspeler.


Omdat de deksel doorzichtig is, kon er geen wens of groet op. Daarom heb ik aan de onderkant een library pocket gedaan met een kaartje er in Ook hier de elpee weer gebruikt.

Materiaal:

En voor mijn schoonzus, die twee dagen eerder jarig is, maakte ik dit flip-flop kaartje van ECD. De ballonstans en stempel leende ik van een vriendin. 
Materialen:
Kurk, twinedraad, zwart cardstock 

Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Kitty zei

Mooie kaarten/projectjes weer!

Marjolijn van Elsberg zei

Haha, ik herkende dat dekseltje meteen, zo slim bedacht!!! superleuk je doosje en je kaart is ook fantastisch mooi en leuk geworden met de draaienede ballonnen.