19 juni 2022

ECD Bookbox verjaardagskaart met envelopjes

Voor een jarige vriendin maakte ik deze bookbox met Casa Granada papier van Stampéria. Hij zit vól met kleine envelopjes waarin leuke quotes of stansjes zijn verstopt.  Ik had alleen de datum verkeerd, dat moet de 19e zijn :( :( 

De happy birthday taart maakte ik met eenrestje velours boekbindlinnen en een embossingfoldertje.Materialen
Casa Granada papier Stamperia – Scrapfever
De happy birthday taart maakte ik met een restje velours boekbindlinnen en een embossingfoldertje. Dit laatste krijg je als extraatje bij dit mini stansapparaatje Sizzix Sidekick Beginnersset White & Gray – Scrapfever
Diverse tekststempels, tag, kantlintje 


Verder heb ik niks meegemaakt...

2 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Super leuk en ontzettend lief Jolanda, dankjewel en dat foutje, dat vergeef ik je. Misschien was je daarom op tijd deze keer?? ;):) Ik vind het echt een super boxje met lieve groetjes en leuke stansjes!! Dankjewel!!!! XOXO

Kitty zei

Wat een leuke verrassingsbox Jo. en wat een werk heb je er aan gehad!