9 juni 2021

Sidekick pagina "Vita Nova Garden" planner - Zwaantjes

Nadat ie af was had ik een "oeps" momentje...Ik had de grote planner voorbereid met seizoenstabbladen, voor de tuinfoto's op en rond Vita Nova. Maar deze pagina's maakte ik op sidekick formaat. Tssss wat suf zeg want de sidekickpagina's zijn een stuk kleiner.   


Ik had nog nooit eerder stempels ingekleurd, hobbies genoeg dacht ik. Maar ik was verliefd op het het luxaflex stansje, en ja, dan is het ook leuk als erachter iets te bekijken valt. Het gereedschap en een bloempotje heb ik bewerkt met embossingpoeder en ook een van de plantjes. 

Met een zwarte fineliner heb ik de contouren van het meisje nog nagetrokken. Dat geeft meer contrast waardoor ze beter zichtbaar is achter de luxaflex. 

En ja... familie zwaan. Zeven jonkies hebben ze maar liefst! Heerlijk hoe ze van de ene sloot naar de andere kuieren. Momenteel hebben ze een rustplek aan de keukenkant. Is nu nog leuk, maar als ze allemaal groot zijn, kunnen we er zelf een tijdje niet meer zitten ben ik bang! 

Hier kun je zien hoe ik de priegeldingetjes met embossingpoeder heb bewerkt. Het zilver heb ik met een schuurpapiertje wat opgeruwd zodat het niet meer zo glimt. Heeft wel wat weg van zink nu.  Uit het mooie papier van AB studio heb ik nog wat bloemetjes en blaadjes geknipt en her en der tussen de potten geplakt. 

Het luxaflex stansje heb ik tussen twee clearsheets geplakt en die weer tussen twee raampjes. Zo werd het lekker stevig. Het raampje zelf heb ik nog aangekleed met een vlinder en een restje van het papier en tot slot omzoomd met een randje puffy paint. Als je het aanbrengt lijkt het net verf, maar zodra je er de heattool op zet wordt het lekker dik en fluffy. Ik ben al jaren fan van dit spul!   Gebruikte materialen
ECD sidekick window folder 17
ECD sidekick scallop insert 12
ECD Planner Essentials nr 5
Papier AB Studio Sunday Afternoon
Puffy paint paars
Zwart glad cardstock
Diverse stansjes van andere merken
Embossing poeders: zilver, bruin, rood en groen.
Jute met papieren rug
Scrapfever transparante sheet 

Verder heb ik niks meegemaakt...


1 opmerking:

Els zei

Erg leuk hoe je de luxaflex hebt bewerkt op deze prachtige pagina en wat schattig met familie zwaan.
Groetjes, Els