29 mei 2021

Mini-seedpacket album

Ik heb zo'n gaaf nieuwtje! Sinds deze week maak ik weer designs voor Scrapfever! Het weas het eerste "forum" (bestaat het fenomeen nog?) waar ik lid bij werd en alle ins en outs leerde en vooral 30x30 layouts maakte.  Later ging ik designs maken, tot de webshop stopte. En kortgeleden vroeg Chantal me of ik weer designs wil maken, super natuurlijk, daar hoefde ik echt niet lang over na te denken! Mijn eerste project is dit mini album met de seedpacket stans van ECD.   

De materialen die ik gebruikt heb:

Papier AB Studio Sunday Afternoon
Florence cardstock Hyacinth, Clematis en Pink
Verschillende ECD producten: 
1838 ECD sidekick seedpocket set nr. 16
1756 ECD sidekick nr. 1
1766 ECD sidekick nr. 2
CS212 ECD stempelset In My Garden 
CS213 ECD stempelset Home & Nature
ECD Reinforcements 
Scrapfever boekbindringen
Scrapfever glasbubbels in hanger
Scrapfever bedels 
Scrapfever metalen hoekjes
Distress inkt mini seedless preserve 
en lijmvellen om de kleine priegeldingetjes te plakken.

Verder heb ik niks meegemaakt...

3 opmerkingen:

Els zei

Wat een leuk nieuwtje en je hebt een pracht albumpje gemaakt.
Groetjes, Els

Marjolijn van Elsberg zei

Ontzettend leuk Jolanda, dat je weer voor Chantal designwerk maakt. Wat een ongelooflijk leuke tijden waren dat toch, ik mis het echt wel dat forum. Nooit meer de sfeer gevonden die dar onderling was, ook al waren er soms ook wel strubbelingen. hihi. Je hebt een fantastisch mooi boekje gemaakt. Heel veel plezier weer met je DT werk.

company swag zei

nice blog.