23 oktober 2020

Zig-zag Halloween kaart

Deze halloweenkaart maakte ik voor scrapvriendinnetje Marjolijn. Gewoon zomaar, omdat ik het leuk vond.  
Lekker aan het prutsen geweest met het maken van dit doorkijkje. 
En verschillende soorten papier gebruikt, Authentique, Graphic45 en Echo park. 
Halloweenknutsels uit eerdere jaren heb ik verzameld in een themahoekje in huis.
Verder heb ik niks meegemaakt...

4 opmerkingen:

Julie Tucker-Wolek zei

Ohhhhhhh everything looks AMAZING!!!!!

Marjolijn van Elsberg zei

Oh wat ziet je hoekje er leuk uit!!!!! Geweldig, ik hoop de vensterbank nog te kunnen versieren hier maar of het lukt. In ieder geval ben ik zo blij met je prachtige Halloweenkaart, dankjewel hoor. Bij mij staat hij nog even op mijn eigen kamertje te pronken maar als het lukt verhuist hij nog even voor komend weekend.
Groetjes en Happy Halloween!! xxx

Kitty zei

Gaaf weer hoor Jo, echt super! Hahaha, dat Talk to the hand skelet, geweldig!

Els zei

Wat een leuk creatief en griezelig hoekje met de Halloween kaartjes.
Groetjes, Els